Λογότυπο,Episkevi-apoxeyteusis,Επισκευή αποχευτευσής

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

Συνιστάται για κατεστραμμένους σωλήνες αποχέτευσης, όπου λείπουν κομμάτια του σωλήνα και όπου απαιτείται δομική αντοχή. Η μέθοδος χρησιμοποιεί ένα κομμάτι επένδυσης (έμπλαστρο) που είναι στρωμένο με ειδική ρητίνη, το οποίο τυλίγεται γύρω από ένα φουσκωτό συσκευαστή και ωθείται στον σωλήνα προς την κατεστραμμένη περιοχή όπου συνδέεται με το εσωτερικό του σωλήνα και σκληραίνει.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
Ανακαινίστε ολόκληρα συστήματα σωληνώσεων, για παράδειγμα διαμερίσματα ή πολυκατοικίες με ελάχιστη διακοπή, αποφεύγοντας την δαπανηρή εκσκαφή.

Η Picote Solutions είναι ένας παγκόσμιος καινοτόμος και βραβευμένος κατασκευαστής μηχανημάτων και εργαλείων για την αποκατάσταση σωλήνων, όπως: καθαρισμός υψηλής ταχύτητας αποχέτευσης, πλευρικές αποκαταστάσεις, εργαλεία επένδυσης CIPP και εργαλεία αφαίρεσης επένδυσης, Picote Brush Coating ™ και αφαίρεση σκυροδέματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα της Picote.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Με την εγγραφή σας θα σας ενημερώνουμε για νέες εξελιξης σχετικα με το Picote μηχανισμό, νεες λειτουργιες και μηχανισμους και ακομα για νέες προσφορές μας.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό

Καλέστε μας