Λογότυπο,Episkevi-apoxeyteusis,Επισκευή αποχευτευσής

Πού εφαρμόζεται το σύστημα Picote Epoxy Coating

Όλα τα σπίτια – κτίρια – πολυκατοικίες – επαγγελματικοί χώροι – ξενοδοχεία έχουν αποχετευτικό σύστημα το οποίο μπορεί να έχει διαρροή λόγω σπασίματος ή ρωγμών. Ας δούμε τις περιπτώσεις αυτές:

Τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στο σύστημα της Picote εισχωρούν μέσα στον σωλήνα της αποχέτευσης, καθαρίζουν τους σωλήνες, εντοπίζουν με ειδική κάμερα ακριβώς το σημείο της βλάβης και επενδύουν εσωτερικά τους σωλήνες με εποξική ρητίνη στεγανοποιώντας τους, χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο.

Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης σε κουζίνα και μπάνιο

Οι σωλήνες αποχέτευσης εδώ παρουσιάζουν φθορά με την πάροδο του χρόνου (στα παλιά σπίτια ήταν μολυβένιοι) και σε περίπτωση κάποιας διαρροής ο ιδιόκτητης ή ο ένοικος θα υποστεί την φασαρία του σκαψίματος για να βρεθεί η βλάβη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη ταλαιπωρία του ιδιοκτήτη ή του ένοικου, διότι πρέπει να μείνει για κάποιες μέρες χωρίς μπάνιο ή χρήση του νεροχύτη.
Επίσης θα πρέπει να πρέπει να αγοράσει καινούρια πλακάκια και υλικά, που μαζί με τα εργατικά σημαίνει ένα πολύ μεγάλο κόστος επισκευής.

Κεντρικές στήλες σε πολυκατοικίες ή επαγγελματικά κτίρια

Οι σωλήνες αποχέτευσης εδώ είναι εντοιχισμένοι ή σε σημεία που δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να εντοπιστεί με ακρίβεια η βλάβη και έτσι με τις παραδοσιακές μεθόδους που απαιτούν ατελείωτο σκάψιμο και πολυήμερες εργασίες επισκευής που μετατρέπουν τους χώρους σε εργοτάξιο. Αυτό προκαλεί απίστευτη ψυχική ταλαιπωρία και μεγάλες οικονομικές δαπάνες.

Κεντρικές αποχετεύσεις

Οι σωλήνες της κεντρικής αποχέτευσης περνάνε μέσα από δάπεδα ισογείων σπιτιών ή υπογείων ή και από αυλές, γκαράζ κλπ και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’80 κατασκευάζονταν από πηλό , οπότε είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία σπασμένες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επισκευή με τον συμβατικό τρόπο γίνεται με σκάψιμο σε όλη τη διαδρομή του σωλήνα, (η οποία μπορεί και να ξεπερνά τα 10 μέτρα) για να γίνει η αντικατάσταση. Η ταλαιπωρία και το οικονομικό κόστος είναι σημαντικά, για τους λόγους που εξηγήσαμε παραπάνω.

Κεντρικές αποχετεύσεις

Η επισκευή των σωλήνων αποχέτευσης σε ξενοδοχεία είναι η πιο δύσκολη περίπτωση γιατί αν η βλάβη συμβεί σε περίοδο που το ξενοδοχείο λειτουργεί, είναι πολύ δύσκολο για τους πελάτες να πρέπει να υποστούν και αυτοί την ταλαιπωρία του σκαψίματος, της σκόνης, του θορύβου και της δυσοσμίας.

Όλα τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι χθες, γιατί με το σύστημα εποξικής ρητίνης της PICOTE έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε με ακρίβεια την διαρροή και την άμεση επισκευή του προβλήματος σε ελάχιστο χρόνο.