Λογότυπο,Episkevi-apoxeyteusis,Επισκευή αποχευτευσής

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι γνωστό ότι ένας φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα τόσο στην οικία ή στο γραφείο όπως φούσκωμα στα πατώματα, υγρασία και μούχλα στους τοίχους όσο και στην ίδια την υγεία μας.

Η καλύτερη και η πιο σωστή λύση για την αποφυγή του βουλώματος του σωλήνα αποχέτευσης είναι η συντήρησή του.
Η συντήρηση περιλαμβάνει το τακτικό έλεγχο του σωλήνα αποχέτευσης σε μηνιαία βάση και τον προληπτικό καθαρισμό των σωλήνων δύο με τρείς φορές το χρόνο. Αν κατά τον έλεγχο παρατηρήσουμε κάποια δυσλειτουργία του αποχετευτικού συστήματος, τότε γίνεται άμεσα ο καθαρισμός του σωλήνα ενώ αν παρατηρηθεί κάποια φθορά ή σπάσιμο του σωλήνα, σας ενημερώνουμε και έχουμε τη δυνατότητα άμεσης επισκευής του σωλήνα ακόμα και εσωτερικά, χωρίς να χρειαστεί ταλαιπωρία ή σκάψιμο, https://episkevi-apoxeteusis.gr/blog/episkevi-solina-apoxeteusis
Οι τεχνικοί στην Episkevi apoxeteusis διαθέτουν τον πιο σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και το περιττό κόστος, με τη σωστή μηνιαία συντήρηση της οικίας ή του γραφείου σας. Επιπλέον διαθέτουμε ειδικό μηχάνημα επισκευής του σωλήνα αποχέτευσης εσωτερικά, χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο – σκόνες και ταλαιπωρία.