Λογότυπο,Episkevi-apoxeyteusis,Επισκευή αποχευτευσής

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Το φράξιμο του νεροχύτη είναι από τις πιο σύνηθες περιπτώσεις απόφραξης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Οι λόγοι βουλώματος του νεροχύτη είναι κυρίως η συσσώρευση υπολειμμάτων από λίπη, έλαια και φαγητά πάνω στα πιάτα και κατσαρόλες. Κατά το πλύσιμο των πιάτων ή τη προετοιμασία του φαγητού, πολλές φορές εισέρχονται στο σιφόνι του νεροχύτη φαγητά – πλαστικά ή χάρτινα καλαμάκια – κομμάτια από χαρτοπετσέτες, τα οποία με το πέρας του χρόνου έχουν σα αποτέλεσμα το φράξιμο των σωλήνων. Η παρατήρηση είναι εμφανής, είτε διότι το νερό φεύγει με πολύ αργό ρυθμό ή αν είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα δε φεύγει καθόλου και λιμνάζει στο νεροχύτη.

Η χρήση χημικών σκευασμάτων είναι συνήθως η πρώτη αντίδραση, η οποία όμως μπορεί και φέρει χειρότερα αποτελέσματα και ίσως και τρύπημα των σωλήνων.

Για να αποφύγετε τόσο τη ταλαιπωρία, τις ακαθαρσίες λοσο και προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στους σωλήνες, αλλά για να έχετε μια σωστή και αποτελεσματική απόφραξη, θα πρέπει να έρθει τεχνικός με σύγχρονα μέσα απόφραξης. Εμείς στην https://episkevi-apoxeteusis.gr/ παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα αποφράξεων και εξειδικευμένους τεχνικούς για σωστή και αποτελεσματική εργασία.